.

Нуждаете се от помощ?
0700 200 69
       0889 633 133

 

  • Начало
  • За нас | Над 7000 Музикални инструменти | Muzikalen.BG

За нас | Над 7000 Музикални инструменти | Muzikalen.BG

Онлайн Музикален магазин muzikalen.bg - продажба онлайн на китари, барабани и всякакви музикални инструменти и озвучителна техника , ефектно осветление и аксесоари.

 

www.muzikalen.bg  Muzikalen.bg  е онлайн музикален магазин, в който предлагаме над 7 000 музикални инструменти от доказани световни марки производители на най-изгодни цени.

Музикалният магазин www.muzikalen.bg  Muzikalen.bg  предлага музикални инструменти директно от директните вносители и официални представители на предлаганите световни марки китари, барабани и всякакви музикални инструменти и озвучителна техника , ефектно осветление и аксесоари.

 

Музикалните инструменти онлайн  от www.muzikalen.bg  Muzikalen.bg  са на гарантирано най-ниски цени на българския музикален пазар.

В сайта на  www.muzikalen.bg  Muzikalen.bg  се предлагат музикални инструменти и озвучителна техника , ефектно осветление и аксесоари, за начинаещи и професионални музиканти.

В онлайн каталога  www.muzikalen.bg Muzikalen.bg  се поддържат актуални наличности, като извършва ежедневна синхронизация с реалните складовите наличности на съответния вносител и директен представител за страната.

Музикалния магазин www.muzikalen.bg Muzikalen.bg  предлага доказани марки музикални инструменти онлайн, в т.ч. гарантирано най-ниски цени за електрически акустични  бас и класически китари STAGG, онлайн жакове и чинчове STAGG, усилватели за китари STAGG, онлайн електрически и електро-акустични бас китари STAGG, най-ниски цени кейсове за китари STAGG, изгодни цени за струни за китара STAGG, онлайн чинели и калъфи за чинели STAGG, изгодни цени за кожи за барабани и столове за барабани STAGG, онлайн палки за барабани STAGG, огромен избор на кейсове и калъфи за китари STAGG, кожени и синтетични колани за китари STAGG на ниски цени, промоции и ниски цени за стойки за китари и китарни усилватели STAGG, стойки за микрофони и стойки за синтезатори STAGG, кабели за микрофони STAGG, онлайн аудио кабели STAGG, тонколони, стойки за тонколони и кабели за тонколони STAGG, електрически китари онлайн от SOUNDSATION, ефекти за китари ZOOM, цени електрически китари FENDER, китари и калъфи за китари LAG, кейсове за барабани STAGG, електрически китари и бас JACKSON, тонколони и говорители RCF, клавишни инструменти дигитални пиана и  синтезатори от MEDELI , усилватели, тонколони и лампови глави от ORANGE, барабани от PREMIER , чинели джембета дайрета и тарамбуки други ударни инструменти  MEINL, микрофони SHURE, струни за китари ROTOSOUND, музикални инструменти и оборудване SOUNDSATION, ударни рототоми и кожи  MAXTONE, педали и ефекти BLACKSTAR, тонколони и говорители HK AUDIO, тарамбуки VATAN, мундщуци  и платъци VANDOREN и още много други музикални инструменти онлайн, озвучаване и осветление на доказани световни музикални марки.

Tел.: 0889 633 133

При нужда от съдействие или желание за професионална консултация не се колебайте да се свържете с нас: sales@muzikalen.bg
От екипа на MUZIAKLEN.BG

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки