Нуждаете се от помощ?
0700 200 69
       0889 633 133

  • Начало
  • За нас | Над 7000 Музикални инструменти | Muzikalen.BG

За нас | Над 7000 Музикални инструменти | Muzikalen.BG

Онлайн Музикален магазин muzikalen.bg - продажба онлайн на китари, барабани и всякакви музикални инструменти и озвучителна техника , ефектно осветление и аксесоари.

 

www.muzikalen.bg  Muzikalen.bg  е онлайн музикален магазин, в който предлагаме над 7 000 музикални инструменти от доказани световни марки производители на най-изгодни цени.

Музикалният магазин www.muzikalen.bg  Muzikalen.bg  предлага музикални инструменти директно от директните вносители и официални представители на предлаганите световни марки китари, барабани и всякакви музикални инструменти и озвучителна техника , ефектно осветление и аксесоари.

 

Музикалните инструменти онлайн  от www.muzikalen.bg  Muzikalen.bg  са на гарантирано най-ниски цени на българския музикален пазар.

В сайта на  www.muzikalen.bg  Muzikalen.bg  се предлагат музикални инструменти и озвучителна техника , ефектно осветление и аксесоари, за начинаещи и професионални музиканти.

В онлайн каталога  www.muzikalen.bg Muzikalen.bg  се поддържат актуални наличности, като извършва ежедневна синхронизация с реалните складовите наличности на съответния вносител и директен представител за страната.

Музикалния магазин www.muzikalen.bg Muzikalen.bg  предлага доказани марки музикални инструменти онлайн, в т.ч. гарантирано най-ниски цени за електрически акустични  бас и класически китари STAGG, онлайн жакове и чинчове STAGG, усилватели за китари STAGG, онлайн електрически и електро-акустични бас китари STAGG, най-ниски цени кейсове за китари STAGG, изгодни цени за струни за китара STAGG, онлайн чинели и калъфи за чинели STAGG, изгодни цени за кожи за барабани и столове за барабани STAGG, онлайн палки за барабани STAGG, огромен избор на кейсове и калъфи за китари STAGG, кожени и синтетични колани за китари STAGG на ниски цени, промоции и ниски цени за стойки за китари и китарни усилватели STAGG, стойки за микрофони и стойки за синтезатори STAGG, кабели за микрофони STAGG, онлайн аудио кабели STAGG, тонколони, стойки за тонколони и кабели за тонколони STAGG, електрически китари онлайн от SOUNDSATION, ефекти за китари ZOOM, цени електрически китари FENDER, китари и калъфи за китари LAG, кейсове за барабани STAGG, електрически китари и бас JACKSON, тонколони и говорители RCF, клавишни инструменти дигитални пиана и  синтезатори от MEDELI , усилватели, тонколони и лампови глави от ORANGE, барабани от PREMIER , чинели джембета дайрета и тарамбуки други ударни инструменти  MEINL, микрофони SHURE, струни за китари ROTOSOUND, музикални инструменти и оборудване SOUNDSATION, ударни рототоми и кожи  MAXTONE, педали и ефекти BLACKSTAR, тонколони и говорители HK AUDIO, тарамбуки VATAN, мундщуци  и платъци VANDOREN и още много други музикални инструменти онлайн, озвучаване и осветление на доказани световни музикални марки.

Tел.: 0889 633 133

При нужда от съдействие или желание за професионална консултация не се колебайте да се свържете с нас: sales@muzikalen.bg
От екипа на MUZIAKLEN.BG

Сравнение на продукти